OVER ONS

Özlem groothandel in Shoarmavlees is een familie bedrijf met een lange geschiedenis. Sinds 1986 zitten zij in de wereld van vleeshandel en verwerking. Vanaf 1999 heeft Özlem groothandel in shoarmavlees, snel naam kunnen maken door kwalitatief goede producten te leveren aan klanten in de horeca. De naam Özlem staat voor kwaliteit, service en continuïteit in haar producten en wordt zo ook in de horeca branche erkend.

” Özlem gebruikt voor vleesverwerking alleen verse vlees die voldoet aan de hoogste kwaliteit eisen. Door deze hoge eis aan vlees te stellen en minimaal twee maal per week aanvoer van vers vlees te ontvangen, wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd en de continuïteit gewaarborgd. Om te voldoen aan de hoge kwaliteit eisen  worden alle producten door een onafhankelijke laboratorium gecontroleerd.

IMPRESSIE GEBRUIKTE METHODEN & INFORMATIE VLEESPRODUCTEN

Bijna alle producten worden in de speciaal ingerichte productie ruimtes verwerkt. Özlem is EG erkend en werkt volgens Europese normen en waarden. Door de flexibele houding kan Özlem inspelen op de wensen van de klant en het is zelfs mogelijk om voor de klant onder een private label te ontwikkelen en te produceren. Tijdens het vleesproductie wordt er volgens het First in – First out systeem gewerkt. Dit systeem wordt ook wel een doorrolsysteem genoemd. Özlem groothandel in Shoarmavlees houd haar transport in eigen beheer waardoor er beter in gespeeld kan worden op wensen en verzoeken van klanten.

” Özlem groothandel in Shoarmavlees heeft een breed assortiment in vleesproducten voor de horeca en zijn sinds kort ook bevoegd om te verkopen aan de particuliere klant. Een deel van de vleesproducten worden onder de label Özlemfood geproduceerd en verkocht.

X